1. Transalpina – punct de atracție turistică numărul 1 din Gorj Este unul dintre cele mai frumoase locuri din România deoarece Transalpina reprezintă cel mai înalt drum rutier din România, dar și din întregul lanț al Munților Carpați. 
2. Transfăgărășan – obiectiv turistic pitoresc Unul dintre cele mai frumoase obiective turistice deoarece traseul Transfăgărășan îți pune la dispoziție pentru vizitat și lacul glaciar Bâlea, cascada Bâlea, lacul Vidraru și barajul Vidraru, dar și multe alte puncte turistice. 

3. Cascada Bigăr – cea mai frumoasă cascadă unică din lume Cascada Bigar este unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din județul Caraș Severin, din Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița. În urma unui clasament făcut în 2013 de The World Geography, cascada Bigăr a obținut primul loc pentru cea mai frumoasă cascadă unică din lume. 
4. Cetatea Alba Iulia – cea mai mare cetate din România Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din România, acolo unde, înainte de a o vizita în totalitate, turiștii pot face un tur virtual la pas pe străzile Cetății. 
5. Delta Dunării – parte a Patrimoniului Mondial UNESCO Rezervație a biosferei, Delta Dunării este în fiecare an una dintre cele mai vizitate destinații turistice din România. Aici vei găsi cea mai mare biodiversitate de pe planetă, dar și cea mai mare suprafață compactă din stuf. 
6. Cimitirul Vesel – cimitirul cu cele mai amuzante mesaje Unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din România deoarece o simplă vizită se poate transforma într-o adevărată experiență de viață. Cimitirul Vesel din Săpânța, un loc unic de vizitat în România, a fost inclus și într-un material amplu făcut de cei de la New York Daily News. 

No comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *