Clear Sky , 19 °C / 66 °F

Botez la Bliss Hotel

Bliss Hotel deţine un centru dedicat sărbătoririi evenimentelor speciale din viaţa familiei. Știm că puneți preț pe servicii prietenoase, de calitate ireproșabilă. Ați vrea ca toți invitații la prima petrecere a micuțului să se simtă în largul lor, bugetul să fie folosit în mod eficient, iar botezul să rămână o amintire pe care să o împărtășiți cu toți cei importanți din viața dumneavoastră.

Deşi botezul este considerat, cel mai adesea, o celebrare cu mai puţine provocări organizatorice, echipa noastră vă sfătuieşte să luaţi în considerare câteva elemente în momentul în care planificaţi o astfel de petrecere.

Our Latest Rooms

Sfaturi utile pentru organizarea petrecerii de botez Câţi invitaţi copii veţi avea? Adesea invitaţii la petrecerile de botez au la rândul lor copii. În funcţie de numărul acestora puteţi să luaţi în considerare organizarea unui program special pentru ei. Astfel vă asiguraţi că fiecare participant va avea tipul de distracţie potrivit. Verificaţi serviciile incluse şi calitatea acestora. La Bliss Hotel aveţi o echipă care pregăteşte ofertele având în minte cele mai importante nevoi ale clienţilor noştri. De exemplu, am constatat de-a lungul timpului că cea mai des întâlnită cerere era aceea de cameră pentru odihna celui mic. Prin urmare am introdus camera ca beneficiu suplimentar, inclus în pachetul petrecerii pentru botez.

Share:
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.