Despre hotelul nostru

O pagină cu descrierea hotelului nostru

Parcare gratuită

Chiar în fața hotelului, veți găsi parcarea noastră supravegheată video unde veți putea să parcați de fiecare dată în mod gratuit.

Restaurant

În incinta hotelului, veți putea găsi restaurantul nostru unde toți clienții nostrii au oferit rating-uri bune pentru servirile noastre

Personalul nostru

Personalul nostru vă va sta mereu la dispoziție în caz că aveți nevoie de ajutor pentru ca confortul dumneavoastră să fie mereu unul ridicat

Hotelul nostru

Camerele noastre spațioase se remarcă printr-un design interior deosebit și dotări excelente precum aer condiționat, tv prin cablu, telefon direct, acces la internet, minibar, uscător de păr, oglindă cosmetică, seif.

La cerere, Hotelul Bliss oferă clienților săi servicii de transfer de la aeroport și servicii de închiriere de mașini.
Bliss Hotel *** Bucuresti este situat intr-o zona linistita la doar 10 minute cu masina de centrul Bucurestiului, in apropiere de Stadionul National Arena si Parcul Alexandru Ioan Cuza.
Hotelul nostru oferă parcare gratuită cu supraveghere video și oferă acces instantaneu la inelul central de circulație a capitalei și pe autostrada A2 București – Constanța.
Transport:
Metrou (stația Piața Muncii)
Autobuz 311 (stația Campia Libertatii)
Tramvai 34 (stația Mihai Bravu)
Autobuze 79,90,92 (stația Campia Libertatii) Aeroport – 22 Km
Autostrada – 8 Km
Autobuz – 450 m
Rating-urile noastre
Părerile clientilor
Preturi fata de piață
Rezervă o cameră direct din site-ul nostru

Chiar de aici, din site-ul nostru, sunteți doar la un click distanță de a rezerva o cameră. Intră acum în secțiunea “rezervă”, adaugă datele în care vrei să stai, iar noi iți vom arăta disponibilitatea noastră.

Citește secțiunea despre noi

Intră acum în secțiunea despre noi, și citește câteva cuvinte despre hotelul nostru. Vizualizează avantajele și beneficiile noastre, iar apoi iți recomandăm să ne contactezi sau să intri în secțiunea rezervă pentru a rezerva o cameră.

Camerele noastre

Intră în secțiunea “camere” din site-ul nostru și vizualizează toate tipurile de camere, prețurile dar și avantajele pe care le are fiecare cameră din hotelul nostru.

Restaurantul nostru

Intră în secțiunea “Restaurant” și vizualizează galeria noastră dar și descrierea restaurantului nostru. Atât noi cât și clienții nostrii care au fost cazați la noi și au luat masa la restaurantul nostru, vă recomandăm să încercați să luați și dumneavoastră masa la noi.

Încearcă acum hotelul nostru

Sună acum la numărul de telefon afișat în site și rezervă o cameră. Te vei convinge singur de confortul și beneficiile hotelului.